Tražimo partnere za prodaju VM EKV 14 - eliminator kapilarne vlage

Napisano 25.04.2012 21:14

Sve su građevine, bez obzira na vrstu materijala od kojeg su sagrađene (cigla, kamen, beton) i vrijeme gradnje, izložene djelovanju vlage različitih izvora. To može biti podzemna, atmosferska i kondenzna vlaga.

Najteže rješiv problem jest kapilarno dizanja podzemne vlage u zidovima. Takvo se vlaženje zidova pojavljuje na građevinama na kojima nije izvedena horizontalna hidroizolacija ili na kojima je ona djelomično oštećena. Količina kapilarne vlage ovisi o poroznosti građevnog materijala i vlažnosti okolnog tla.

Vlažni dijelovi zida usljed kapilarne vlage su hladniji od okoline i na njima se dodatno kondenzira vlaga. Cvjetanje zidova, odlijepljene tapete, suho truljenje, trulež drva i težak miris vlage, česte su posljedice utjecaja kapilarne vlage u mnogim objektima.

Uređaj VM EKV 14 predstavlja novi način neagresivnog isušivanja i zaštite zidova od kapilarne vlage, do sad već primijenjen u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i drugim zemljama EU, a temelji se na metodi bezične elektroosmoze, bez građevinskih zahvata na zidovima, dakle nema radova, prljavštine niti buke te se efikasnim uklanjanjem vlage podiže vrijednost objekta i kvalitetu stanovanja, te se kao proizvod preporučava i u prijedlogu mjera za poboljšanje energetskih svojstava zgrade u okviru energetskog certifikata zgrade.

Prezentacijski materijal možete pogledati na linku.

Za sva Vaša pitanja, suradnju i prijedloge, možete nam se obratiti e-mailom na adresu  volumen.metal@st.t-com.hr

Lista za primanje pošte

Prijavite se na našu listu za pimanje pošte kako bismo Vam omogućili ažurno primanje obavijesti, informacija o akcijama i novim uslugama i sl.

Novosti

Poštovani potencijalni kupci,
Tražimo partnere za prodaju VM EKV 14 - eliminator kapilarne vlage

Medijator